fbpx

Slik takler du primadonnaer og vanskelige kolleger

De forsurer arbeidsplassen din. De tapper deg for krefter. De stiller ikke opp når det trengs. Går det likevel an å sette pris på en egoistisk surpomp?

Et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben.

Om krevende kolleger. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjon på arbeidsplassen.

Når arbeidet er et kall og når arbeidet ikke er et kall.

I dette foredraget får du verktøy og arketypemodeller som skaper større forståelse på arbeidsplassen.
Hva gjør man med dem som rett og slett ikke vil la seg lede?

 

 

Per Henrik holdt foredrag for oss på vårt månedlige inspirasjonsmøte i Google Norge. Det er virkelig et av de beste foredragene jeg har hørt på lenge. Han tar personlighetstypene fullstendig på kornet, har masse innsikt som han gjerne deler og er engasjerende og inspirerende. Jeg kan på det sterkeste anbefale Per Henrik som foredragsholder til alle bedrifter som ønsker at de ansatte skal bli mer bevisste i sin omgang med kolleger og kunder.

— Jan Grønbech, Google Norge-sjef

Vi var veldig fornøyd med foredraget ditt. Du traff gjengen på en fin måte, og de kunne sette ordene og kunnskapen du formidlet rett inn i sin egen arbeidssituasjon. Vi gir deg vår beste anbefaling!

— Bjørn Maaseide, country manager, SATS ELIXIA

Jeg hadde gleden av å se Per Henriks foredrag. Det var underholdende, interessant og lærerikt, framført med humor og glimt i øyet. Jeg skulle gjerne sett at alle foredrag jeg var på hadde samme høye kvalitet.

— Are Sende Osen, programleder, NRK

Stenstrøm er en inspirerende foredragsholder som gir nye dimensjoner til utfordringen mange ledere kjenner på, nemlig det å lede ulike type mennesker. Typene han beskriver er gjenkjennelige og gir rom for refleksjon og ettertanke. Stenstrøm er i tillegg svært humoristisk. Det å le godt flere ganger gjennom et timelangt foredrag, er en kvalitet i seg selv!

— Ida Børresen, direktør, Stortinget

Vi brukte Per Henrik på et avdelingsseminar hvor vi ønsket å fokusere på arbeidsmiljø og fellesskapsfølelse. Ikke minst var vi opptatt av å hente inn en foredragsholder som kunne inspirere og lage god stemning. Det fikk vi! Stenstrøms gjennomgang av de ulike personlighetstypene var både morsom og lærerik. Foredraget er fullt av tankevekkende og artige historier fra «det virkelige arbeidsliv», og Stenstrøms mangfoldige ledererfaring kommer virkelig til sin rett. En engasjerende og energisk formidler som garantert blir en nyttig opplevelse.

— Ingrid Skogrand, konserndirektør, Aller Media

Per Henrik sitt foredrag «Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger» som han holdt for vår seksjon, gir et godt innblikk i forskjellige mennesketyper som man finner på enhver arbeidsplass. Hans formidlingsmåte er svært underholdende, og alle kan kjenne seg igjen i hans beskrivelser. Man får en god bevisstgjøring av hvilke kvaliteter og utfordringer som er knyttet til de ulike typene og hvordan samspillet mellom dem kan utnyttes til det beste. Et lærerikt og morsomt foredrag som anbefales på det sterkeste!

— Morten Skaarnes, politioverbetjent, Den kongelige politieskorte, Oslo politidistrikt

Tusen takk for et svært engasjerende og humoristisk foredrag. Dine rollebeskrivelser traff oss godt og ble gjenstand for refleksjon både for den enkelte og for oss som organisasjon. Dette tar vi med oss i det videre arbeidet med å utvikle Den Norske Opera & Ballett. Takk nok en gang!

— Andreas Norvik, stabsdirektør, Den Norske Opera & Ballett

Stenstrøm leverte et tankevekkende og morsomt innlegg om arbeidslivets ulike personlighetstyper. Det skapte god stemning og mye gjenkjennelse blant deltakerne!

— Anne-Kari Bratten, adm.dir., Spekter

Per Henriks foredrag var underholdende og lærerikt. Balanseringen av humor, alvor og ironi gjorde foredraget svært fornøyelig – og samtidig nyttig. Anbefales på det varmeste! Foredraget fikk scoren 5,59 av 6.

— Harald Storstrøm, seksjonssjef, Statens pensjonskasse

På tilsettedagen til Sogndal kommune i 2017, der over 450 medarbeidarar var samla for inspirasjon, refleksjon og arbeidsglede, held Per Henrik Stenstrøm merksemda til alle i salen om «Slik taklar du primadonnaer og vanskelege kollegaer». Med fagleg innsikt om verdien av ulike typar medarbeidarar gav han oss ei tankevekkande stund på ein humoristisk måte.  Han får mine beste tilrådingar.

— Jostein Aanestad, rådmann, Sogndal kommune

Som en nordisk IT- & servicebedrift, har vi mange forskjellige personligheter i selskapet. Alt fra ekstroverte selgere til introverte IT-medarbeidere. Og alle skal de kunne kommunisere sammen og forstå hverandres handlingsmønstre og drivere. Ikke enkelt! Per Henrik holdt et levende og inspirerende foredrag for oss på vårt julebord. Et meget humoristisk innslag og tankevekkende. Det ble på alle mulige måter en kilde til inspirasjon og refleksjon.  Med egen eksemplifisering og innlevelse tar Per Henrik personlighetstypene direkte og konfronterende, men på en oppløftende og stimulerende måte. Per Henrik er definitivt å anbefale som foredragsholder til alle, der reelt ser verdien i bedre forståelse og kommunikasjon kolleger, kunder og partnere seg imellom, men faktisk ikke helt vet hvordan eller hvorfor vi er så forskjellige.

— Christan Petersen, CEO, Admincontrol AS

Per Henriks foredrag om primadonnaledelse på strategisamlingen for ledergruppen i Flytogets driftsavdeling ble både nyttig og inspirerende. Bruken av eksempler og erfaringer fra Per Henriks egen lederkarriere og involveringen av oss andre i diskusjonen ga flere aha-opplevelser og nyttige knagger til å bruke i egen medarbeideroppfølging og i egen organisasjon. Foredraget motiverte oss til nye innganger og nye momenter for neste medarbeidersamtale!

— Jarle Røssland, driftsdirektør, Flytoget

Per Henrik Stenstrøm holdt foredrag på Bærum næringsråds årsmøte i mars og dette var litt av en tankevekker for de nærmere 100 tilhørerne. Et forrykende foredrag om primadonnaer og vanskelige kolleger. En inspirerende og engasjert foredragsholder, med mye erfaring og kunnskap, som han deler på en svært humoristisk og profesjonell måte. Kan på det sterkeste anbefale Stenstrøm til alle som ønsker et litt annerledes foredrag, og hvor man ønsker å bevisstgjøre ansatte i forhold til hvordan ulike personligheter best skal samhandle.

— Ane Maria H. Mjaaseth, direktør, Bærum Næringsråd

Presentasjonen var svært interessant og innholdet var godt egnet til umiddelbar refleksjon og ettertanke. Tror mange kjente seg igjen i personkarakteristikken. Fremstillingen var spesielt god fordi den var preget av humor og ironi.

— Grethe Meier, adm.dir., Privatmegleren

Per Henrik ga oss en super start på ledersamlingen! Han engasjerer, inspirerer og underholder og gir oss helt konkrete tankevekkere inn i vår praktiske hverdag. Det handler om å anerkjenne forskjelligheter, om kommunikasjon - og ikke minst så handler det om å skape arbeidsglede. Anbefales varmt!

— Heidi Renolen, regiondirektør, Nettbuss

Vi har hatt faglunch en gang i måneden i over to år, men denne timen toppet deltagelsen. Folk satt og sto over hele lokalet, ca. 70 personer! Per Henrik fortalte på en levende måte om forskjellige arketyper på en arbeidsplass, slik at alle kunne kjenne seg igjen. Han fortalte med masse humor, men det lå også et alvor bak som fikk forsamlingen til å skjønne at dette ikke bare er tull, men at fastlåst atferd kan være problematisk blant folk som jobber sammen. Jeg likte godt at Per Henrik fikk frem et viktig budskap til en arbeidsplass, bakt inn med masse humor. Det var befriende og nyttig å ha en time sammen med kolleger hvor vi kunne le sammen, og litt av hverandre! På en god måte. Etter foredraget hørte jeg flere snakke sammen om i hvilken kategori de hørte mest hjemme, og de lo med hverandre! Jeg anbefaler foredraget videre til andre arbeidsplasser, det å le sammen gir et godt arbeidsklima!

— Ellen S. Kjendbakke, undervisningsleder, Spesialsykehuset for epilepsi – SSE

Foredraget til Per Henrik Stenstrøm var et løft i skolehverdagen. Han belyste et viktig tema med foredraget “Slik skaper vi verdens beste arbeidsplass sammen” både med humor og alvor. Vi var samlet en time umiddelbart etter en travel skoledag, og alle som jobber med barn og ungdom i skolen vet at læreren har gitt mye av seg selv i løpet av dagen. Da er det godt å motta. Lærere og andre ansatte ved Presterød ungdomsskole ble både begeistret og inspirert. Dette foredraget bør mange arbeidsplasser få med seg!

— Steinar Strand Jensen, rektor, Presterød ungdomsskole

Vi var så heldige å ha Per Henrik som foredragsholder på vår årlige ledersamling med 130 ledere. Foredraget om hvordan takle vanskelige kollegaer var midt i blinken for våre ledere, foredraget var engasjerende, humoristisk og ga oss energipåfyll. Vi hadde mange morsomme diskusjoner og refleksjoner i etterkant og foredraget kan virkelig anbefales.

— Sølvi Næss, driftsdirektør, Select Service Partner

Foredraget var veldig bra, lærerne var fornøyde og hadde flere positive kommentarer. Kommentarer som oftest gikk igjen var at de «kjenner seg igjen i beskrivelsene». Det var en fin balanse mellom alvor og humor og de fikk en viktig påminnelse om å respektere hverandres ulikheter.

— Eirin Samuelsen, avdelingsleder, Levre skole

Jeg fikk mange gode og hyggelige tilbakemeldinger på foredraget ditt. Foredraget “Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger” gir en rask innføring i ulike mennesketyper på en lett og humoristisk måte. Vi kan trygt anbefale Per Henrik!

— Frode Woldsund, regionleder, Frelsesarméens rusomsorg

Tusen takk for et kjempeflott foredrag. Vi var veldig fornøyd. Vi som jobber i helsevesenet har mye å lære her!

— Ann Iren Moen, Fagforbundet, Vang i Valdres

En time spekket med mye humor samtidig med et svært aktuelt og viktig budskap, som virkelig får en til å tenke over egen adferd og holdning på arbeidsplassen og i samarbeid med andre. Per Henrik evner å nå fram til både skolens 19 år gamle medie-elever og de ansatte med sitt budskap. Han forteller svært levende og engasjert og er ikke redd for å krydre det hele med episoder fra egne erfaringer. Et virkelig bra foredrag som selv elevene, som ennå ikke har lang arbeidserfaring, hadde stort utbytte av. Jeg kan virkelig anbefale dette videre!

— Tonje Grønning Lund, lærer, Danvik Folkehøgskole

NFF hadde invitert 100 nyutdannede fengselsbetjenter til kurs på Gardermoen. De skal ut og møte hverdagen i kriminalomsorgen. Per Henrik holdt et flott foredrag om primadonnaer og andre vanskelige kollegaer. Per Henrik har en fin måte å oppnå kontakt med sitt publikum og holdt stilen i samtlige 45 minutter. Han er tydelig i sin presentasjon og vi fikk alle mange aha-opplevelser og en god latter. Det var kun godord å høre om innhold og presentasjon. Jeg kan varmt anbefale Per Henrik til andre som ønsker foredraget.

— Asle Aase, nestleder, Norsk Fengsels- og Friomsorgsforbund

Dette var både interessant og lærerikt. I tillegg har foredragsholder en fantastisk evne til å legge frem temaene på en givende og inspirerende måte! Jeg tenker flere innen offentlige systemer kan profitere på å anvende Per Henrik i forbindelse med temaet kommunikasjon og personalkonflikter.

— Eivind Johansen, teamleder, Feltteamet i Bydel Alna, Alna barneverntjeneste, Oslo kommune

En time med Per Henrik Stenstrøm  ved oppstart av skoleåret ble en inspirerende, morsom og motiverende time! Det var fokus på arbeidsmiljø; hvordan forstå, og bygge, et godt fellesskap i erkjennelse av at vi er ulike og at ulikhet og mangfold er en kilde til uendelige muligheter. PHS formidler  med masse humor. Han får fram budskapet om det gode,  rause, inkluderende arbeidsmiljøet på en måte som får tilhørerne til å slappe av og åpne opp for de gode poengene. Det er rett og slett en time til oppbyggelse, som er god å ha med inn i den travle hverdagen. Anbefales!

— Solveig Laland, rektor, Tønsberg voksenopplæring

Per Henrik ble leid inn til BOBs årlige høstseminar for tillitsvalgte i boligselskap. Foredraget treffer, for vi finner jo disse arketypene blant oss alle. Det som var spesielt bra for oss en fredag ettermiddag, er at Per Henrik evner å kombinere det tunge med det mer lette og humoristiske i sin fremstilling på en elegant måte. Han har rett og slett en meget god formidlingsevne. Jeg stiller meg absolutt bak utsagnet som sier at Per Henrik er en innholdsmann som tar frem til scenekant. Dette var bra og kan absolutt anbefales til alle!

— Øyvind Bjelland, viseadm. direktør, Bergen og Omegn Boligbyggelag (BOB)

Vi møter alle forskjellige personligheter hver dag i arbeidslivet. Kunsten er å akseptere denne ulikheten og se styrkene hos kollegaer som du oppfatter er annerledes enn deg selv. Dette fikk Per Henrik Stenstrøm godt frem da han snakket for  900 av våre medarbeidere på Sykehuspartners årlige fagdag. Med humor og morsomme eksempler fra et spennende arbeidsliv i mediebransjen, satte Per Henrik fingeren på at  vi  alle  har et eget ansvar for hvordan vi har det på jobben. Det handler om hvordan du tar det; det går fint an – og det er nødvendig  - å takle primadonnaene! Et festlig foredrag om et viktig tema som kan anbefales de fleste arbeidsplasser!

— Trude Julie Dommerud, kommunikasjonssjef, Sykehuspartner

Fantastisk bra! Per Henrik får frem budskapet på en ærlig, humoristisk og ufarlig måte som få klarer! Hos oss innrømmet flere at de nok hadde flest trekk med primadonnaen.  Hans fokus på at vi selv er den viktigste personen i vårt arbeidsliv er viktig når vi nå skal fortsette å bygge Norges beste arbeidsplass – sammen! Anbefales på det sterkeste til alle andre som er så heldige å lede ekstremt dedikerte fagpersoner, som virkelig brenner for faget sitt!

— Yngvild Portvik Hansen, klinikksjef, Evidensia Kolsås Dyrehospital & Evidensia Bærum Dyreklinikk

Foredraget var veldig profesjonelt gjennomført og morsomt! Selv om temaet kan være touchy for noen, ufarliggjorde han temaet samtidig som han ga oss alle noe å tenke på.

— Hanne Ege Kvifte, virksomhetsleder, Barn, unge og familie, Sørum kommune

Vi hadde gleden av å ha Per Henrik som foredragsholder på fagdager ved St. Olavs Hospital. Foredraget hans var underholdende, engasjerende og fremført med glimt i øyet. Det resulterte i gode tilbakemeldinger fra deltakerne. Et proft og hyggelig samarbeid.

— Kirsti Hagen Berg, administrasjonskoordinator, St. Olavs Hospital HF

Per Henrik Stenstrøm leverte et godt grunnlag for ettertanke og refleksjon om oss selv og samspill mellom kollegaer. Det skapte god stemning. Evalueringen viste en snittkarakter på 4,4 hvor 5 var beste karakter (151 svar).

— Vigdis Kirkbak Vorkinn, Tannhelsetjenesten, Akershus fylkeskommune

Akershus fylkeskommune (AFK) har ansvar for viktige samfunnsoppgaver som videregående opplæring, kollektivtransport, tannhelsetjeneste og kulturminnevern.  AFK står sentralt i arbeidet med den regionale utviklingen og planleggingen i fylket i samarbeid med andre offentlige og private aktører.  AFK har vel 5000 ansatte. Vi arrangerer samlinger for våre virksomhetsledere 2 ganger i året, hvor ca. 60 stykker er til stede hver gang.  Dette er møter, hvor vi tar opp aktuelle temaer, og hvor vi også inviterer inn en ekstern foredragsholder som kan gi oss litt faglig «påfyll».  Nå i juni var vi så heldige å ha besøk av Per Henrik Stenstrøm!  AFK er en stor og kompleks organisasjon, hvor vi naturlig nok har en rekke utfordringer organisatorisk og mellom-menneskelig.  Det var derfor en fryd å høre på Per Henriks beskrivelser av ulike personlighetstyper satt inn i et helhetlig perspektiv. Han tar de ulike personligheter helt på kornet, så dette var både relevant, motiverende og - ikke minst - underholdende! Per Henrik har en lett og profesjonell stil og involverer deltagerne underveis på en positiv måte. Vi har etter dette foredraget fått et mer bevisst forhold til omgang med kollegaer og andre! Jeg kan absolutt anbefale Per Henrik som foredragsholder, og vi kommer til å invitere ham tilbake til oss ved en senere anledning!

— Kristin Ødegaard, HR direktør, Akershus fylkeskommune

På Forsvarets Høgskole arrangerte vi et seminar for alle våre kvinnelige ansatte. Vi slapp til èn mann, Per Henrik Stenstrøm, som trollbandt forsamlingen med sitt foredrag om «primadonnaer og andre vanskelige kollegaer». Et morsomt og tankevekkende innslag formidlet på en entusiastisk, humoristisk og profesjonell måte - og vi følte oss vel truffet alle sammen på en herlig og ærlig måte. Sett lys på arbeidsklima og le av hverandre med dette forfriskende foredraget! En god latter forlenger arbeidslivet. Jeg kan anbefale Per Henrik Stenstrøm på det varmeste.

— Louise Kathrine Dedichen, Sjef, Forsvarets høgskole

Etter en lang fagdag var det befriende å kunne lene seg tilbake og høre på Per Henrik sitt foredrag om Primadonnaen og andre Arketyper i arbeidslivet. Det ble lett stemning, latterkuler og gjenkjennende blikk. Foredraget skaper definitivt debatt og utgangspunkt for refleksjoner.  Kan anbefales på det varmeste dersom du ønsker å gi medarbeiderne dine et underholdende foredrag, som også bidrar til å løfte blikket, reflektere over egen atferd – og andres.

— Kristine Eidsvaag Graven, Leder personaltjenester, HR Servicesenter, NSB

Et herlig og sprudlende foredrag som treffer spikeren på hodet når det gjelder beskrivelser av de ulike mennesketypene vi omgir oss med på jobb. Her er det både noe å lære, reflektere over og le godt av. Per Henrik gir oss både et pusterom og innsikt!

— Hege Njaa Aschim, kommunikasjonsdirektør, Statsbygg

Per Henrik Stenstrøm tok oss med storm! Hans bidrag var avgjørende for en engasjerende og underholdende samling, og vi kan anbefale ham på det varmeste!

— Hanne K. Fjelde Krog, økonomisjef, Strand kommune

Tusen takk for et svært engasjerende og humoristisk foredrag som du holdt for oss på utviklingsdagen! Dine rollebeskrivelser traff godt og ble gjenstand for refleksjon både for den enkelte og for oss som skole i etterkant, og balansen mellom humor og budskapet under, var glimrende. Lærerne ga svært gode tilbakemeldinger på foredraget J Vi tar dette med oss i det videre arbeidet med å utvikle arbeidsmiljøet ved St. Olav videregående skole.

— Monica Østby, rektor, St. Olav videregående skole

Vi var veldig fornøyd med foredraget ditt. I salen satt både tidligere, nåværende og ikke minst kommende ledere. Du fikk med deg alle, med et tydelig budskap framført med humoristisk snitt. Foredraget ditt fikk oss til å lytte, le, men også reflektere over eget lederskap. Takk for foredraget som absolutt anbefales!

— Erlend Bekkestad, oberst, sjef Krigsskolen

Bedriftshelsetenesta Ysst HMS og våre kundar hadde gleda av å vera med på eit flott og lærerikt kurs med Per Henrik på Bømlo. Det var både teoretisk spanande og praktisk retta. Eg trur me alle kjende oss igjen i arketypane som vart presentert for oss. Dette vil eg absolutt tilrå andre som treng ein oppvekkar på at me er ulike, og at det dermed til tider er utfordrande å samarbeide heile dagen, heile året.

— Åsa Eldøy, dagleg leiar, Ysst HMS

Per Henrik Stenstrøm deltok på Telenor Privat Kundeservice sin samling i begynnelsen av 2018, og bidro med en seanse som var både underholdende og matnyttig. Per Henrik klarte på en tankevekkende måte å fremheve muligheter og utfordringer i arbeidssituasjonen vår. Vi er godt fornøyde med å ha denne innsikten i bagasjen!

— Torfinn Eriksen, Head of Customer Service Mobile, Telenor

Under årets kick-off i Kulturbadet ledet Per Henrik oss gjennom en dag med fokus på medarbeiderskap og arbeidsglede. En god blanding av inspirerende foredrag og motiverende praktiske oppgaver gjorde dagen fullkommen for et samlet kollegium, som alle holdt engasjementet gjennom hele dagen. Jeg er sikker på at dette virker, og at det kan vare. Dette er selvsagt nå opp til oss. Alle fikk vi noe å tenke over, og god hjelp til å definere egne mål for arbeidet. Det ble skapt en ny, frisk entusiasme i organisasjonen.

— Odd Arnold Skogsholm, kultursjef, Alstahaug kommune

Foredraget til Per Henrik traff veldig bra, - akkurat slik vi håpet at det skulle gjøre. Målet var å få i gang noen refleksjoner rundt vår egen kultur, med fokus på hvordan hver enkelt av oss bidrar og påvirker den hver dag. Per Henrik sin kategorisering er poengtert, presis og ikke minst svært underholdende. Jeg kan anbefale dette foredraget på det varmeste.

— Ditlef M. Jacobsen, direktør kommunikasjon og HR, Schjærven AS

Per Henrik holdt et inspirerende foredrag for oss, med påfølgende workshop. Han tar ting på kornet og er god til å starte refleksjonsprosessen hos folk. Vi er veldig fornøyde med leveransen fra Per Henrik og anbefaler han på det sterkeste som foredragsholder.

— Rune Ophus, regiondirektør, NSB Sør

Vil bare si hjertelig tusen takk for et forrykende bra foredrag du holdt på Den Nasjonale Legevaktkonferansen 2018! Utrolig hvordan du klarte å få gjengen som var der til å engasjere seg. Du traff oss med alvor, humor og med et stort glimt i øyet. Presentasjonen av budskapet  er noe av det beste vi har hørt. Per Henrik klarte og sette ord på hvordan vi skal takle de ulike kollegaene vi jobber sammen med, og hvordan vi på best mulig måte skal samhandle for pasientens beste. Vi kjente oss igjen J Har du lyst til og få deg en tankevekker, en god dose humor, latter og komme i godt humør, ja, da bør du velge «Slik takler du primadonnaer og vanskelige kolleger».

— Camilla Brenna, prosjektleder, Nasjonal Legevaktkonferanse

Vi hadde gleden av å høre Per Henrik Stenstrøm på vår fagsamling høsten 2018. Han leverte et inspirerende foredrag, som ga rom for både humor og ettertanke. Per Henrik sin gode formidlingsevne gjorde at samspillet mellom han og tilhørerne var på topp allerede fra første replikk. Han leverte med høyt engasjement, og satte ord på situasjoner og personlighetstyper som mange kunne kjenne seg igjen i. Vi er meget godt fornøyd, og vil absolutt anbefale han som foredragsholder.

— Gunnar Sørensen, direktør,
 NAV Økonomi pensjon

Per Henrik leverer et foredrag fullt av gjenkjennelige personlighetstyper og gode historier fra arbeidsplassen. Han har en smittende energi og innlevelse som virkelig når igjennom til tilhørerne. I tillegg er han en knakende god historieforteller. Engasjerende, bevisstgjørende og morsomt!

— Silje Linnerud Næss, Deputy Head of Communications, Danske Bank Norge

Per Henrik holdt foredrag for Norges Skiskytterforbund og deres samarbeidspartnere i forbindelse med Sesongstart Skiskyting. Dette var et engasjerende og inspirerende foredrag som fikk hver og en til å tenke seg om i forhold til «Hvem er jeg på arbeidsplassen?» Vi anbefaler dette foredraget på det sterkeste.

— Odd-Bjørn Hjelmeset, idrettssjef, Norges Skiskytterforbund

Per Henrik Stenstrøm holdt et fantastisk bra og energisk foredrag på vår samling. Han slo an tonen og skapte god stemning fra første stund. Det var både lærerikt og morsomt, en fin kombinasjon av foredrag og oppgaver som skapte gode diskusjoner, både under og etterpå. Vi kan absolutt anbefale Per Henriks foredrag «Slik takler du primadonnaer og andre vanskelige kolleger».

— Majken Helén Evensen, Transformation Manager, Nordic Choice Hotels

Takk for at du · fikk oss til å løfte hverandre gjennom våre egne gode historier · hjalp oss til å se oss selv - litt bedre · klarte å få oss til å le så godt, også av oss selv · fikk oss til å kjenne på fellesskapet vårt og gi oss fart på veien mot verdens beste arbeidsplass!

— Helga Arianson, fylkeslege, Fylkesmannen i Vestland

Til vårt personalseminar var vi ute etter en foredragsholder som kunne "treffe" både behandlere og ansatte tilknyttet administrasjon/støttefunksjoner. Per Henriks foredrag om ulike personlighetstyper traff godt. Han formidler noe viktig med en god porsjon humor :-) Terningkast 6.

— Siri Kjelberg, virksomhetsleder, Kirkens Bymisjon, Origosenteret

Per Henrik höll föredrag på ett teambuilding event på vårt kontor hos Google i Sverige. Det var ett oerhört bra föredrag som uppskattades mycket av samtliga! Per Henrik presenterade de olika personlighetstyperna på ett oerhört målande sätt och gav många egna exempel och reflektioner, med en hel del humor, vilket gjorde att det var oerhört underhållande att lyssna till. Jag vill verkligen varmt rekommendera Per Henrik om ni önskar anlita en föredragshållare som pratar om ett ämne som är relevant för de allra flesta företag, på ett underhållande och inspirerande sätt.

— Anna Wikland, Country Manager, Google Sweden

Så bra! Per Henrik Stenström fångar allas uppmärksamhet direkt genom att tala om det som många känner, men inte själva kanske reflekterar över eller sätter ord på. Han målar upp spännande personligheter och de utmaningar som finns när vi ska möta varandra i yrkeslivet. Han vänder och vrider på perspektiven i ständig dialog med oss åhörare. När vi efteråt har samtalat om hans föreläsning, känner jag mig glad över alla insikter som kommer fram, speciellt den om att man själv aktivt kan påverka sitt eget, men kanske också andras förhållningssätt. Du gav oss en rättfram och värdefull föreläsning Per Henrik, tack för det!

— Mats Almgren, Enhetschef kontorsservice, Försäkringskassan

Per Henriks föredrag om olika karaktärer på en arbetsplats samt hur de fungerar/reagerar passade oss perfekt med tanke på hur vår organisation ser ut med olika typer av karaktärer. Per Henrik målade tydliga bilder med humor, värme och fingertoppskänsla. För oss var det en ”eye opener” och som resulterade i många skratt och igenkännande. Sensmoralen i Per Henriks tal ”vi är alla olika, men genom att förstå varandra så kan vi bli ett ännu bättre lag” gick hem hos oss. En mycket positiv och bra start på vår dag.

— Patrick Bauer, Head of Production, IMG Media

Per Henrik's scennärvaro är strålande. Med sin långa erfarenhet från mediabranschen berättar han på ett mycket underhållande sätt om olika personlighetstyper man kan möta på arbetet. I ett högt tempo varvar Per Henrik tankeväckande och sanslöst roliga berättelser från olika möten med mer eller mindre besvärliga människor. Känns det lockande att få reda på vad som triggar igång dessa arketyper och hur deras beteende kan yttra sig kan jag definitivt rekommendera honom som föredragshållare.

— Anders Holmlund, ekonomidirektör, Nettbuss Sverige AB

Per Henrik Stenström berättar på ett mycket underhållande sätt om olika personlighetstyper som de flesta av oss känner igen och möter i vår vardag. Per Henrik varvar tankeväckande beskrivningar av olika personlighetstyper med roliga berättelser från sina egna erfarenheter. Beskrivningen av olika arketyper är en underhållande och nyttig övning för både ledningen och medarbetare. Vi var alla nöjda med Per Henriks framträdande och rekommenderar gärna Per Henriks föreläsning om primadonnor och andra besvärliga människotyper.

— Frank Zingaropoli, verkställande direktör, Toshiba Medical Systems Sweden