fbpx

Foredrag

PAGE

Per Henrik Stenstrøm er mest kjent for foredragene Slik får du redaksjonell omtale og Slik takler du primadonnaer og vanskelige kolleger. Stenstrøm evner å begeistre med eksempler og egne erfaringer. Underholdende og til ettertanke!

Foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm har ledet en rekke kreative miljøer i en bransje full av primadonnaer og bedrevitere, programledere og journalister, kunstnere og artister. Han er mangeårig og prisbelønt kursholder for Confex og andre, med bred erfaring fra konferansieroppdrag, debatt- og programledelse på møter og konferanser. Som foredragsholder er han et av de menneskene som virkelig stråler på scenen.

Som foredragsholder er han svært populær og har i mange år hatt medietrening og kurs for politikere, næringslivsledere og ulike firmaer og organisasjoner. Han har 25 års erfaring som leder, og holder foredrag om både lederskap og kommunikasjon.

Per Henrik kan tilby en rekke foredrag. Enten du trenger hjelp til å takle primadonnaer og vanskelige kolleger på arbeidsplassen, eller få redaksjonell omtale og oppmerksomhet i media. Han bidrar også med hjelp til storytelling og budskapstrening.

 

Foredrag

Slik takler du primadonnaer og vanskelige kolleger

De forsurer arbeidsplassen din. De tapper deg for krefter.

De stiller ikke opp når det trengs. Går det likevel an å sette pris på en egoistisk surpomp?

 

“Per Henrik holdt foredrag for oss på vårt månedlige inspirasjonsmøte i Google Norge.  Det er virkelig et av de beste foredragene jeg har hørt på lenge.  Han tar personlighetstypene fullstendig på kornet, har masse innsikt som han gjerne deler og er engasjerende og inspirerende.  Jeg kan på det sterkeste anbefale Per Henrik som foredragsholder til alle bedrifter som ønsker at de ansatte skal bli mer bevisste i sin omgang med kolleger og kunder.»

— Jan Grønbech, Google Norge-sjef

Foredrag

AVHENGIG!

En solskinnshistorie fra svarte helvete

Michael drikker. Det vet alle. Unntatt sjefen. Hva skjer når sannheten kommer for en dag? Får han sparken eller får han hjelp? Ingen av delene.

Med Michael Andreassen, avhengig – Per Henrik Stenstrøm, sjefen

En historie fra norsk arbeidsliv – sett fra to perspektiver. Uten fasit. Uten filter.

Foredrag

Slik skaper du en kreativ arbeidsplass

  • Hvordan skape kreative miljøer og få det til å vare
  • Personlig utvikling
  • Hvordan lede store redaksjoner og erfaringer med dette
  • Motivere og inspirere, gjennom handling og erfaring. Ikke innøvde ord!
  • Workshop!